Går du og drømmer om et nyt tag udført i tagpap? Så lad DIT TAG stå for det.

Et nyt tag kan lyde som et stort og dyrt projekt, men et gammelt tag med utætheder, kan ende med at blive en endnu større udgift. Med et nyt tag sikrer du, at bygningen og dens inventar ikke får vandskader.

Med et nyt tag, giver du din bolig et nyt og forfriskende udseende. Det kan være du er flyttet ind i et nyt hus, hvor tagets levetid er opnået, eller taget simpelthen ikke lever op til dine visuelle ønsker. Udover at ændre husets visuelle udtryk, er et nyt tag også en investering, som kan ses på både værdien af din ejendom samt på din varmeregning.

Tage har forskellige levetider, alt efter hvilket materiale de er lavet af. Det er derfor vigtigt, at man løbende tjekker op på standen af sit tag, da et utæt tag i værste fald kan føre til rådskader og skimmelsvamp, og dermed udgøre en sundhedsrisiko for din bolig.

De største fordele ved et nyt tag er derfor:

  • En højere salgsværdi

  • En lavere varmeregning

  • Et sundere indeklima 

  • Et nyt og moderne udseende

Hvad koster et nyt tag?

Hos DIT TAG sørger vi altid for, at du som kunde får den helt rigtige pris på dit nye tag. Prisen afhænger af selve opgavens omfang, og her spiller mange forskellige faktorer ind. Især tagets hældning, bygningens højde og behovet for stillads, kran eller lift. Vi sørger altid for at prisen er rimelig og at du altid får et tag af høj kvalitet, da faglig stolthed er vores mærkesag.

Så står du, og mangler en professionel tagdækker med passion for sit arbejde, så står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Du kan ringe til os på tlf. 31590203 eller sende os en mail på tj@dit-tag.com

Kontakt os for at høre nærmere